Samsunspor Tribünlerinden ‘Sıfır Atık Projesi’ne Çağrı

Anasayfa » Samsunspor Tribünlerinden ‘Sıfır Atık Projesi’ne Çağrı

07/03/2019

Geçtiğimiz aylarda başlatılan ve Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) de uygulamaya konulan Sıfır Atık Projesi’ne Samsunspor tribünlerinden destek geldi. Kale arkasında açılan pankartla projeye dikkat çekilirken, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da pankart taşıyanlar arasında yer aldı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 25. hafta maçında Yılport Samsunspor’un sahasında Bodrumspor’u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmayı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlar tribünden ücretsiz takip etti.

Maçta ‘Sıfır Atık Projesi’ne dikkat çekmek amacıyla, aralarında AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, OMÜ Rektör Danışmanı ve Sıfır Atık Projesi Koordinatörü Prof. Dr. Yüksel Ardalı ve OMÜ Genel Sekreter Yardımcısı Serap Sivrioğlu Sezer’in de yer aldığı tribünde pankart açıldı. Sıfır Atık Projesi’ne katılım çağrısının yapıldığı pankartta, “Sıfır Atık Hareketine Sen de Katıl” ifadelerine yer verildi.