OMÜ’de Sıfır Atık Liderleri Yetişiyor

OMÜ’de Sıfır Atık Liderleri Yetişiyor

Samsun Teknopark’ın, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin iş birliğiyle yürüttüğü  “Sıfır Atık Liderleri Yetişiyor” projesinin eğitim programı Samsun Teknopark Konferans Salonunda başladı.

Sıfır atık konusunda toplumsal değişime önderlik edecek liderlerin yetişmesini sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim programında, Samsun Teknopark çalışanlarından ve OMÜ’nün farklı fakültelerinde öğrenim gören öğrencilerden oluşan toplam 100 kişiye atık yönetimi konusunda eğitim verilecek.

4 gün sürecek eğitim programının açılış törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri Mevlüt Özen, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yüksel Ardalı, akademisyenler, kamu kurum yetkilileri ve öğrenciler katıldı.