OMÜ’de Sıfır Atık Çalıştayı

OMÜ’de Sıfır Atık Çalıştayı

Kaynakların doğru ve verimli kullanılması, atıkların yeniden ekonomiye kazandırılması, israfın önlenmesi, çevre ve doğaya karşı farkındalık ve duyarlılığın geliştirilmesi amacıyla Ondokuz  Mayıs Üniversitesinin öncülüğünde başlayan Sıfır Atık Projesi kapsamında düzenlenen “Sıfır Atık Çalıştayı” Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) Konferans Salonunda başladı.

İki gün sürecek çalıştayın açılışına; Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Rektör Yardımcısı Prof. Mehmet Kuran, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve eşi Fatma Taşçı, dekanlar, akademisyenler, kamu kurum yetkilileri ve idari personel katıldı.