OMÜ VAKFI KOLEJİ ZİRAAT FAKÜLTESİ’NDE

13.06.2020
OMÜ VAKFI KOLEJİ ZİRAAT FAKÜLTESİ’NDE

OMÜ Vakfı Koleji Özel Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri Ziraat Fakültesini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Ziyarette, OMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir, öğrencilere ziraat kavramı ve zirai yaşam hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilere ayrıca Ziraat Fakültesini de tanıtan kısa bir video izletildi. İzletilen video sonrası öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan Prof. Dr. Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ”Gençlerimizin ülke ekonomisinde önemli yer tutan tarım uygulamalarının yapıldığı Fakülteyi gezerek bilgi almaları beni çok mutlu etti, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.